Geen producten gevonden...

Apple iPhone 5 Bumper

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Niet meer leverbaar

Helaas laat iedereen zijn telefoontoestel wel eens vallen. Zelfs met de duurste en modernste smartphones is het mogelijk dat uw toestel beschadigd raakt, ook bij een zachte landing. De schade die hierop volgt kan uiteenlopen van een deuk in uw chassis tot een compleet gebarsten glasplaatje. Ongeacht de schade, het is zonde van uw telefoon, waar u mogelijk nog twee jaar mee moet blijven werken.
 

De perfecte uitkomst tegen schade is een 

bumper voor uw iPhone 5

. Het is een zachte, siliconnrand die om uw smartphone heen wordt gelegd en deze beschermt tegen schade door bijvoorbeeld vallen. Omdat de rand net een millimeter boven het oppervlak van uw toestel uitsteekt, kunt u het apparaat ook gewoon neerleggen op een oppervlak met vuil - zoals zandkorrels - zonder dat dit krassen op uw scherm geeft.
 

Het trendy, modieuze ontwerp van de bumpers zorgt er voor dat uw imago er niet op achteruit gaat. Sterker nog, het beschermen van uw dure telefoon wordt reeds breed geaccepteerd, het zal niemand opvallen dat er een bumper om uw toestel heen zit. Men denkt eerder dat de bumper een standaard-onderdeel is van uw apparaat.

Inhoud Verpakking:
- Apple iPhone 5 bump

Geen reviews gevonden...
Info
promobanner_nl