Accessoires Playstation 3

  • Geplaatst op

Playstation door de jaren heen:


In 1994 werd in Japan de eerste Playstation gebouwd. Een nieuwe spelcomputer die wereldwijd populair werd. Zes jaar later werd de Playstation 2 gelanceerd. De nieuwe console ging met zijn tijd mee, zo werd de console modieuzer en de spellen waren van ongekende kwaliteit. Hiernaast kon je dvd’s op de console afspelen. Zes jaar later bracht Playstation de nieuwe editie op de markt: de Playstation 3. Deze kwam in verschillende modellen uit. Voor de Playstation 1 en 2  had u nog geheugenkaarten nodig waar u de spellen op opsloeg. Maar in de Playstation 3 zit een harde schijf gebouwd net zoals bij een computer. Zo werden er een aantal Playstations gemaakt met verschillend geheugen.
 
 

Headset


Een leuke gadget voor de Playstation is de headset. Door middel van de headset kun je het geluid beter horen, heeft de omgeving geen last van u en kunt u met uw vrienden via de console praten.
De headset bestaat uit een hdmi kabel die aangesloten moet worden aan de spelcomputer. Uit een microfoon die aan de headset vast zit en de headset zelf.

Eye Camera


Voor de computer is er de webcam en voor Playstation is er de ps3 Eye Camera. Met deze Eye Camera kunt u filmpjes maken in combinatie met geluid. Op de Playstation 3 kunt u de filmpjes opslaan, monteren en opnemen.