Waterdichte iPhone hoezen

  • Geplaatst op

Waterdichte iPhone hoezen
Mooi hè, die onderwater- foto’s en filmpjes op het  internet? Met de waterdichte iPhone hoes  is kan jij deze prachtfoto’s binnenkort ook maken.  De hoes is gespecialiseerd tegen zware regenbuien en het gebruik van een telefoon in het water. Je kan de waterdichte iPhone hoes dus gebruiken tijdens het zwemmen, duiken, een boottocht, maar je kan er ook zonder problemen buiten in een zware regenbui mee lopen. Met een knop aan de bovenkant van het hoesje, kan je de hoes gemakkelijk openen. Als je de telefoon eenmaal in het hoesje heb geplaatst, kan je de hoes sluiten met diezelfde knop aan de bovenkant.

Aanbod van Cheaptech:
Waterdichte iPhone hoes voor 9,95 euro

Ander toestel?
Geen iPhone?  Geen probleem! De hoes is geschikt voor alle telefoons en beschermt de toestellen optimaal tegen regenbuien en duikpartijtjes.
Bang zijn dat je, je telefoon kwijtraakt in het water hoef je zeker niet te zijn. De waterdichte iPhone hoes is namelijk voorzien van polsriem, die voorkomt dat je het toestel tijdens het zwemmen kan verliezen.

Het gebruik
De hoes is niet alleen ontwikkeld voor het maken van foto’s en video’s onder water, alles wat je normaal gesproken kan doen met je telefoon kan ook prima met de waterdichte hoes eromheen. Zo kan je de foto’s en filmpjes direct uploaden op jouw social media accounts, maar kan je bijvoorbeeld ook even een e-mail versturen.

Hip hoesje
Even geen zin in onderwaterfoto’s? Geen nood. Wij leveren diverse, hippe smartphonehoesjes waarmee je, je spiegelsefies upgrade tot op een nieuw niveau. Kleurenhoesjes, glitterhoesjes, panterprinthoesjes, boksbeugelhoesjes, flipcovers, we hebben ze allemaal!

De powerhoes
Een iPone powerhoes is simpel gezegd een batterijhoes. Met deze hoes kan je, je iPhone zonder kabel opladen in geval dat het nodig is. Nooit meer gedoe met opladers meenemen naar school en werk, de powerhoes zorgt voor dat comfort.
De powerhoes is gemakkelijk op te laden door middel van de bijgeleverde USB-kabel. Als de hoes geladen is, kan je dat zien aan het LED-lampje onderop de hoes.
Als het hoesje is opgeladen, kan je het om je iPhone vastzetten. De hoes laadt de iPhone pas op, als je zelf het knopje onderop de hoes omzet. Indien je dit niet doet, beschermt de hoes de iPhone alsnog als iedere, andere telefoonhoes.

Diversiteit
Of je nou voor handig, hip of handig en hip gaat, Cheaptech heeft voor ieder wat wils. Het maakt niet uit op welk thema jouw hoesje moet aansluiten, in ons assortiment vind je altijd wel iets passends!