Geen producten gevonden...

Draadloos toetsenbord met muis small

EAN: 8718781067175
SKU: Y
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Zie tabblad

Dit mini toetsenbord is ideaal voor uw computer, tablet of telefoon. Hij is slank en licht, en doordat hij draadloos is kunt u hem gebruiken waar u maar wilt. U kunt hem gemakkelijk koppelen aan ieder apparaat dat met bluetooth-technologie is uitgerust, om vervolgens samen met de bijgeleverde draadloze muis (via meegeleverde USB ontvanger) overal te gebruiken.

Het setje is ‘klein maar fijn’, maar doet niets onder voor een standaard toetsenbord en muis. Dit toetsenbord is uitgerust met meerdere handige sneltoetsen, zodat u bijvoorbeeld snel het volume kunt uitzetten of wijzigen, mediabestanden kunt pauzeren of vooruit spoelen en met één druk op de knop in uw e-mail zit.

Het toetsenbord loopt schuin af, waardoor uw handen tijdens het typen in een natuurlijke positie liggen. De kleine muis is voorzien van een scrollwieltje, waardoor u hele pagina’s snel kunt ontdekken. Het toetsenbord werkt op twee AAA-batterijen en de muis gebruikt er slechts één van hetzelfde soort. Slank, klein, licht: dit setje is niet alleen ideaal voor onderweg, ook thuis is hij onmisbaar!

Afmetingen

Lengte:  11

Breedte: 5
 

Inhoud verpakking:


-        Draadloos toetsenbord
-        Draadloze muis
 
Specificaties:
-        Aan te sluiten via: Bluetooth
-        Frequentie: 2.4 GHz
-        Afmetingen: 29x12 cm
-        Batterijen:
o   Toetsenbord: 2x AAA 1,5 V
o   Muis: 1x AAA 1,5 V

Geen reviews gevonden...
Info
promobanner_nl