• Gratis verzenden
  • Gratis retour
  • 100 dagen uitroberen
  • Meer dan 50,000 artikelen
Geen producten gevonden...

iPad Air toetsenbord hoes

Artikelnummer: 10.13.01
EAN: 8718781067281
€23,95

iPad Air toetsenbord hoes


 
Met deze iPad Air toetsenbord hoes wordt uw iPad Air beschermt en heeft u altijd een toetsenbord bij de hand. Hiermee kunt u overal uw mails checken en beantwoorden, op reis, in de trein en in een restaurant. Daarnaast functioneert de hoes ook direct als standaard, zodat u comfortabel filmpjes kunt kijken en boeken kunt lezen!

Bluetooth toetsenbord

Het toetsenbord heeft een standaard QWERTY indeling en beschikt over snel knoppen om de helderheid van het scherm aan te passen, het volume te controleren, muziek en films te pauzeren, door te spelen of achteruit te spoelen en internetpagina’s of uw email te openen. Het toetsenbord is gemaakt van silicone, waardoor het een fijne toetsen aanslag heeft. Daarnaast maakt het toetsenbord verbinding met uw iPad via Bluetooth, hierdoor heeft u geen onhandige kabels nodig. De batterij van het toetsenbord heeft een standby tijd van 60 dagen. Zodra de lithium 120 mAh batterij leeg is kunt u hem gemakkelijk opladen via uw laptop doormiddel van de meegeleverd USB – Mini USB Kabel. Het toetsenbord is ook geschikt voor andere Bluetooth apparaten.
 
Luxe lederen hoes

De iPad Air toetsenbord hoes is gemaakt van zwart leder. De hoes is speciaal gemaakt voor de iPad Air, waardoor hij de ultieme bescherming biedt. De hoes beschermt uw iPad tegen val en stoot schade, maar ook tegen krassen en stof. Daarnaast kunt u de hoes ook gebruiken als standaard, zodat u op een comfortabele manier naar films kunt kijken of boeken kunt lezen.

Pluspunten:
  • Luxe uitstraling
  • Bluetooth toetsenbord
 
Omschrijving Specificatie
Toetsenbord  
Geschikt voor iPad Air + andere bluetooth apparaten
Model iPad air bluetooth toetsenbord
Merk J&S Supply
Type Draadloos
Toetsenbordindeling QWERTY
Muis toetsenbord combi Nee
Kleur Zwart
Bluetooth Ja
USB Mini USB
Geschikt voor gaming Nee
Ergonomisch Nee
Numeriek keypad Nee
Multimedia toetsen Ja
Verlichting nee
Mors bestending Ja
Accu Lithium 120 mAh
Case  
Geschikt voor iPad Air
Merk J&S Supply
Materiaal Leer
Kleur Zwart
Geen reviews gevonden...
Info