Geen producten gevonden...
Klantenservice

Klantenservice logo

Heeft u vragen, suggesties of klachten over onze producten? Kijk dan eerst op onze FAQ pagina. Staat u vraag er niet tussen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op twee manieren. U kunt een e-mail versturen via info@cheaptech.nl of via het contact formulier. Wij streven ernaar om alle mails binnen 1 werkdag te beantwoorden. Verder kunt u ook telefonische contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 18:00. Het telefoonnummer van onze klantenservice is:

020 468 4055  (ma t/m vr van 10-18 uur)

Kom lang op ons kantoor
Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam-Oost. Wij zijn elke werkdag aanwezig van 9:30 tot 18:00. Het is mogelijk om bestellingen af te halen op het kantoor. Betalen kan alleen contant, pinnen is helaas niet mogelijk. Heeft u vragen over producten op Cheaptech? Dan bent u ook welkom op ons kantoor om advies te vragen. We raden wel aan om van te voren even te bellen, zodat u zeker weet dat wij tijd voor u hebben.

Het adres van cheaptech is:
CheapTech.nl
HJE Wenckebachweg 150C
1114AD Amsterdam
Nederland

KVK: 60998504
BTW: NL854157712B01
 

Klachten/suggesties
Heeft u klachten of suggesties over één van onze producten dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Heeft u klachten over de levering, de kwaliteit of andere klachten? Neem dan altijd eerst contact met ons op zodat wij kunnen proberen om u verder te helpen. 

 

Neem contact op
* Verplichte velden