• Gratis verzenden
  • Laagste prijzen
  • 100 dagen uitproberen
  • Meer dan 50,000 artikelen

Betalingen bij Cheaptech.nl zijn eenvoudig en veilig. U kunt op de volgende manieren betalen:
 

Betaalmethode
 
  Prijs
 
IDeal   gratis
  Bankoverschrijving*   gratis
  Creditcard   gratis
  PayPal   gratis
  Billink   1,49
  Rembours   12.50


Als u problemen ondervindt met de betaling kunt u contact opnemen met onze klantenservice door een email te sturen naar [email protected] of door gebruik te maken van het contactformulier.
 
iDEAL
De gemakkelijkste manier om te betalen is via iDEAL. Iedereen die gebruik maakt van internetbankieren via ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, KNAB, Rabobank, SNS Bank en Triodos Bank kan gebruik maken van iDEAL. Deze manier van betalen is eenvoudig, snel en veilig.

Bankoverschrijving
U kunt ervoor kiezen om per bankoverschrijving te betalen. Het product wordt in dit geval pas verzonden op het moment dat het geld ontvangen is. Onze betalingsprovider Pay.nl verzorgt net als al onze betaalmethoden deze achterafbetalen dienst. U kunt na het afronden van de order een mail verwachten van Pay.nl hoe u precies de bankoverschrijving dient te verrichten. 

Achteraf betalen met Billink
Wilt u pas betalen zodra u de bestelling ontvangen heeft? In dat geval is Billink een optie. U betaald dan aan de hand van een factuur. Voor deze optie wordt echter wel een extra bedrag van €0.95 in rekening gebracht.

Creditcard
Bij Cheaptech kunt u ook betalen via creditcard. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. De bestelling wordt opgestuurd nadat de creditcard betaling gecontroleerd is. Creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

PayPal
Betalen via PayPal is ook een optie. Met uw PayPal account kunt u veilig per bank of creditcard betalen. Het enige wat u hier voor nodig heeft is een PayPal account. Deze manier van betalen is betrouwbaar, gemakkelijk en snel. Voor PayPal betalingen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Rembours
Wilt u uw bestelling pas betalen zodra het bezorgt wordt. Via Rembours kunt u betalen aan de deur. Rembours betalingen zijn alleen mogelijk in cash. De rembours betaling wordt uitgevoerd door PostNL. Voor rembours betalingen wordt echter wel €12.50 in rekening gebracht

Bestellen vanuit het buitenland
Bestelling vanuit het buitenland kunnen per bankoverschrijving betaald worden. Vanuit België is betalen via Mister Cash ook mogelijk. Mister Cash kan worden vergeleken met iDEAL in Nederland.