Geen producten gevonden...

Groothandel

Bij Cheaptech kunt u terecht voor alle technische elektronica gadgets en producten die u zoekt. De producten die we aanbieden komen veelal uit China. Door jaren van ervaren weten we hoe we de juiste producten selecteren en hoef we efficiënt werken. Hierdoor biedt Cheaptech een goede prijskwaliteitsverhouding. Tegenwoordig kunt u bij Cheaptech ook terecht voor groothandel producten. De voordelen van Cheaptech als groothandel zijn:

·         Mogelijk om kleine hoeveelheden in te kopen
·         Lage prijzen door ons kantoor in China
·         Online of telefonisch bestellen
·         Mogelijk om de producten op te halen
·         Levertijd ligt tussen de 1 en 10 werkdagen
·         Verschillende betalingsmogelijkheden
·         Product sourcing mogelijk
·         De producten worden allemaal gecontroleerd op kwaliteit

Hoe is Cheaptech ontstaan
Cheaptech is sinds 2008 actief. Sinds 2008 zijn we blijven groeien en ondertussen is de manier van werken steeds efficiënter geworden. Hierdoor weten we hoe we de kosten laag kunnen houden. Door onze vestiging in China zitten wij in het hart van de Chinese markt. De kosten die we besparen voeren we door op onze website. Om deze reden hoeft u als reatail nooit te veel te betalen. Het assortiment van Cheaptech bestaat voornamelijk uit technische gadgets. Onze consumenten hebben een aanbod van ruim 2000 artikelen.

Producten met een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding
Voordat de producten naar Nederland komen worden ze in China getest. Hier wordt de eerste selectie gemaakt van producten. Vervolgens testen we de producten in Nederland een tweede keer. Na deze selectieprocedure vallen er veel producten af en blijven alleen de beste producten over. De meeste producten die wij op voorraad hebben in ons magazijn kunnen vaak binnen enkele dagen geleverd worden. Natuurlijk is de snelheid van de levering afhankelijk van het aantal stuks dat u besteld. Wij nemen na de order direct contact met u op over de levertijd. Wilt u dit van tevoren weten? Uiteraard ook geen probleem.

Mogelijk om kleine hoeveelheden in te kopen
Bij ons is het mogelijk om kleine hoeveelheden in te kopen. Wij leveren de producten al vanaf 3 stuks. Uiteraard worden de producten goedkoper naarmate er meer besteld wordt. Hierdoor kunt u populaire producten voor lage prijzen inkopen en verkopen. Door het ruime aanbod kunt u uw klanten veel unieke producten aanbieden.

Bestelling plaatsen
Voordat u een bestelling plaatst hebben we u K.V.K. en factuur gegevens nodig. Daarna kunt u zowel telefonisch als online uw bestelling doorgeven. Nadat wij u gegevens hebben goedgekeurd krijgt u de inlog gegevens van uw B2B account. Dit geeft u toegang tot alle groothandel prijzen. Door onze vestiging in China zitten wij in het hart van de Chinese markt. De kosten die we besparen voeren we door op onze website. Om deze reden hoeft u als retail nooit te veel te betalen.

UPDATE Sinds 2017 hebben wij een samenwerking met met Grandado.com. Met Grandado heeft u wel de voordelen maar niet de nadelen van eigen import. Neem hieronder contact op met grandado of ga direct naar de site Grandado.com.

Interesse om in te kopen bij B2B Cheaptech? Mail naar info@grandado.com