• Gratis verzenden
  • Laagste prijzen
  • 100 dagen uitproberen
  • Meer dan 50,000 artikelen

Bij Cheaptech kunt u terecht voor alle technische elektronica gadgets en producten die u zoekt. De producten die we aanbieden komen veelal uit China. Door jaren van ervaren weten we hoe we de juiste producten selecteren en hoef we efficiënt werken. Hierdoor biedt Cheaptech een goede prijskwaliteitsverhouding. Tegenwoordig kunt u bij Cheaptech ook terecht voor groothandel producten. De voordelen van Cheaptech als groothandel zijn:

·         Mogelijk om kleine hoeveelheden in te kopen
·         Lage prijzen doordat we lokaal in China zitten
·         Online of telefonisch bestellen
·         Mogelijk om de producten op te halen
·         Levertijd ligt tussen de 5 en 14 werkdagen
·         Verschillende betalingsmogelijkheden
·         Product sourcing mogelijk
·         De producten worden allemaal gecontroleerd op kwaliteit

Hoe is Cheaptech ontstaan
Cheaptech is de laatste jaren blijven groeien en ondertussen is de manier van werken steeds efficiënter geworden. Hierdoor weten we hoe we de kosten laag kunnen houden. Doordat wij een Chinees bedrijf zijn en lokaal aanwezig zijn zitten wij in het hart van de Chinese markt. De kosten die we besparen voeren we door op onze website. Om deze reden hoeft u als reatail nooit te veel te betalen. Het assortiment van Cheaptech bestaat voornamelijk uit technische gadgets. Ons assortiment bestaat uit een aanbod van ruim 2000 artikelen.

Producten met een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding
Al de nieuwe producten worden in China getest. Hier wordt de eerste selectie gemaakt van producten. Na deze selectieprocedure vallen er veel producten af en blijven alleen de beste producten over. Natuurlijk is de snelheid van de levering afhankelijk van het aantal stuks dat u besteld. Wij nemen na de order direct contact met u op over de levertijd. Wilt u dit van tevoren weten? Uiteraard ook geen probleem.

Mogelijk om kleine hoeveelheden in te kopen
Bij ons is het mogelijk om kleine hoeveelheden in te kopen. Wij leveren de producten al vanaf 3 stuks. Uiteraard worden de producten goedkoper naarmate er meer besteld wordt. Hierdoor kunt u populaire producten voor lage prijzen inkopen en verkopen. Door het ruime aanbod kunt u uw klanten veel unieke producten aanbieden.

Interesse om in te kopen bij B2B Cheaptech? Mail naar [email protected]