• Gratis verzenden
  • Gratis retour
  • 100 dagen uitproberen
  • Meer dan 50,000 artikelen

Wij hebben drie magazijnen verspreid over drie locaties over de gehele wereld. Hoe weet u uit welk magazijn uw artikel komt? Bij elk artikel staat een magazijn vermeld. Hieronder wordt toegelicht hoe lang het duurt voordat uw bestelling binnenkomt en wat de verzendkosten daarbij zijn. 

Weet u niet meer via welk magazijn uw pakketje wordt verstuurd?
U heeft na het plaatsen van uw order een orderbevestigingsmail ontvangen. Als bijlage zit hier een factuur bij. Bovenaan deze factuur ziet u uit welk magazijn uw product wordt verzonden. Zie hieronder de levertijden per magazijn.

Pakketje ophalen?
Helaas hebben we geen mogelijkheid om uw bestelling bij een van onze magazijnen op te halen. 

Magazijn A    Verzending vanuit Nederland

Levertijd
Bestellingen die voor 17:00 zijn geplaatst worden de volgende werkdag geleverd. Voor verzendingen maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Aangezien de levering volbracht wordt door externe diensten kunnen we niet voor 100% garanderen dat de bestellingen de volgende dag geleverd wordt. Sporadisch komt het voor dat het een dag langer duurt.


Wanneer uw pakketjes met track & trace is verstuurd ontvang u automatisch de track & trace code in uw mail. Zo kunt u ten alle tijden uw pakketje volgen. 

Verzendkosten binnen- en buitenland
De verzendkosten zijn per product verschillend en liggen tussen de 0 euro en 5,95 euro. Ook voor zendingen naar België, Luxemburg en Duitsland is er geen standaardtarief. Het verzendtarief voor uw pakketje kunt u in de checkout inzien. 

Magazijn B  Verzending vanuit Hong Kong

Levertijd en verzendkosten
Magazijn B zit gevestigd in Hong Kong. Deze artikelen hebben wij niet op voorraad liggen en worden vanuit ons magazijn in Hong Kong rechtstreeks naar u verzonden. De levertijd bedraagt 15 werkdagen. De verzendkosten liggen tussen de 0 euro en 4,95 euro. Bij het grootste gedeelte van de producten is de verzendkosten gratis. 

Magazijn C    Verzending vanuit Shenzhen

Levertijd en verzendkosten
Magazijn C bevindt zich in Shenzhen, China. De levertijd voor de producten vanuit dit magazijn bedragen 20-25 werkdagen. De verzendkosten liggen tussen de 0 euro en 4,95 euro. Bij het grootste gedeelte van de producten is de verzendkosten gratis. 

Mocht u  nog vragen hebben over de levertijd of heeft u een andere vraag? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.