Geen producten gevonden...

Verzending

Voor verzendingen maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Hierdoor worden bestelling in de regel de volgende werkdag geleverd.

Verzending Nederland
Boven de 50 euro zijn de verzendkosten gratis. Daaronder rekenen afhankelijk van het product een verzendkosten tussen de 0 euro en 5,95 euro. 
Bestellingen die voor 17:00 zijn geplaatst worden de volgende werkdag geleverd. Aangezien de levering volbracht wordt door externe diensten kunnen we niet voor 100% garanderen dat bestellingen de volgende dag geleverd worden. Sporadisch komt het voor dat het een dag langer duurt.

Verzending buitenland
Ook voor zendingen naar België, Luxemburg en Duitsland is er geen standaardtarief. De verzendkosten zijn per product verschillend. De verzendkosten zitten ten alle tijden tussen de 0,00 euro en de 5,95 euro. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden.

Voor levering naar overige landen gelden andere tarieven. Deze worden op aanvraag aangeboden. Deze tarieven zijn namelijk afhankelijk van omvang, gewicht en bestemming.


Nederland Boven 50 euro GRATIS Daaronder tussen 0 euro en 5,95
Belgie/Duitsland Boven 50 euro GRATIS Daaronder tussen 0 euro en 5,95


Bestelling ophalen
Het is ook mogelijk om uw bestelling zelf bij ons op te halen. J&S Webshops BV is gevestigd in Amsterdam-Oost. Het is wel handig als u van tevoren even belt voor een afspraak, dan hebben wij uitgebreid de tijd voor u.

J&S Webshops BV
HJE Wenckebachweg 150C
1114 AD Amsterdam
Nederland

Status van bestelling
U kunt zelf de status van uw bestelling volgen. Tijdens het bestellen op Cheaptech.nl maakt u automatisch ook een account aan. Als u later inlogt kunt u de status van uw bestelling volgen.