Geen producten gevonden...

Sonim / Sinom XP3300 X9 Dual-sim

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Niet meer leverbaar
De Sonim / Sinom XP3300 X9 Force Dual-sim is een zeer robuuste telefoon die alle soorten situaties kan doorstaan. Het toestel heeft dan ook onder andere IP68-, MIL-810G-, GCF- en CE-certificaten. Dit betekend dat deze GSM zeer goed tegen een stootje kan. Zo kunt u het toestel op de grond laten vallen zonder dat het kapot gaat. Tevens is deze GSM zout en vocht bestendig en kan het tegen thermische schokken. Het toestel is de ideale GSM voor mensen met een buitenberoep of voor mensen met extreem sport. 

De Sonim / Sinom XP3300 X9 Force Dual-sim is niet alleen een robuuste GSM, deze telefoon beschikt ook nog over diverse handige applicaties. Je kunt 2 simkaarten in kwijt. DIt toestel heeft onder andere een 2.0 megapixel camera waarmee u foto’s en video’s kunt maken. Daarnaast beschikt de De Sonim / Sinom XP3300 X9 Force Dual-sim ook over een MP3 speler en FM radio waardoor u dus ook altijd en overal naar muziek kunt luisteren.
 
Ook handig is de GPRS ondersteuning van de Sonim / Sinom XP3300 X9 Force Dual-sim. Deze maakt het mogelijk om op deze GSM mobiel te internetten. U kunt met een redelijk snelheid over het web surfen en eventueel zelfs uw e-mail bekijken. Verder maakt de GPS ontvanger op deze GSM het ook mogelijk om eventueel te navigeren met de Sonim / Sinom XP3300 X9 Force Dual-sim.
De Sonim / Sinom XP3300 X9 Force Dual-sim ziet er qua design ongeveer hetzelfde uit als eerdere Sonim GSM toestellen. Het toestel heeft een afmeting van 126 x 60 x 25mm en een gewicht van 185 gram. Het scherm is een 2.0 inch groot TFT kleuren scherm met een resolutie van 240 x 320 pixels. Om bestanden op te slaan op de Sonim / Sinom XP3300 X9 Force Dual-sim kunt u een microSD geheugenkaartje in het toestel doen. Ten slotte heeft deze Sonim natuurlijk ook weer een krachtige batterij welke zorgt voor een extra lange stand-by en gesprekstijd.

Inhoud Verpakking

:

- Sonim / Sinom XP3300 X9 Force Dual-sim
- Documentatie
- USB-lichtnetadapter
- Sinom sleutel
- USB-kabel
- Koptelefoon
- 2 x Accu 1500mAh


Geen reviews gevonden...
Info
promobanner_nl