• Gratis verzenden
  • Gratis retour
  • 100 dagen uitroberen
  • Meer dan 50,000 artikelen
Geen producten gevonden...

Waterdichte Hoes Smartphone

Artikelnummer: 07.10.01
EAN: 8718781066383
€9,95

Universele waterproof hoes voor uw telefoon


Nu hoeft u nooit meer gescheiden te worden van uw telefoon! Zelfs niet als u gaat zwemmen, duiken of snorkelen. Met deze hoes maakt u uw telefoon namelijk heel makkelijk waterproof. En het mooiste is, het maakt niet uit wat voor telefoon u heeft of van welk merk, ze passen allemaal!
 
Speciaal kliksysteem
Met een speciaal kliksysteem aan de bovenkant opent u de hoes, welke aan beide kanten een plastic ‘raampje’ heeft. Geen gedoe dus met voorkanten, achterkanten of geblokkeerde camera’s! Zelfs als u gaat duiken kunt u uw telefoon nu meenemen en schitterende foto’s en video’s maken. De hoes maakt gebruik van het speciale 16-P materiaal waardoor u al de toepassingen van uw telefoon kunt blijven gebruiken. Naast bescherming tegen water biedt deze hoes uiteraard ook bescherming tegen stof en kleine schade. De hoes wordt geleverd met een handig polsriempje zodat u ook onder water uw telefoon niet kwijt zult raken.
 
Let er wel op dat u dit product voor de zekerheid eerst even test op scheurtjes of oneffenheden voordat u met uw telefoon het water inspringt!
 
Specificaties:
-        Geschikt voor: alle telefoons
-        Afmetingen binnenkant scherm 13,8 x 8 cm

Geen reviews gevonden...
Info